Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Голова Волинської ОДА з нагоди Дня соцпрацівника привітав «справжніх професіоналів»

Є нагода сказати добре слово соціальним працівникам.

Фото Волинської ОДА.

Голова Волинської ОДА з нагоди Дня соцпрацівника привітав «справжніх професіоналів»

День соціального працівника в Україні відзначають 1 листопада

Голова облдержадміністрації Волині Юрій Погуляйко привітав працівників соціальної сфери. Вітання оприлюднено на сайті ОДА.

«У ці прохолодні осінні дні своє професійне свято відзначають люди, чия робота покликана зігрівати увагою, теплом і турботою людей, які цього потребують. День соціального працівника – це свято тих, чия робота пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших проблем громадян. Ваша праця дуже потрібна людям похилого віку, інвалідам, дітям, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, учасникам АТО/ООС та безробітним громадянам. 

Ви піклуєтесь про людей, забезпечуючи надання соціальних гарантій тим, хто потрапив у нелегку життєву ситуацію, робите вагомий внесок у розбудову демократичного, соціально орієнтованого суспільства, зміцнюєте довіру до влади, сприяєте утвердженню злагоди в суспільстві. Соціальні працівники Волині – справжні професіонали своєї справи, не байдужі до людських проблем та завжди відкриті для спілкування, завдяки чому волиняни отримують необхідну для них соціальну підтримку держави. 

Соціальні працівники Волині – справжні професіонали своєї справи, не байдужі до людських проблем та завжди відкриті для спілкування, завдяки чому волиняни отримують необхідну для них соціальну підтримку держави. 

Переконаний, що і надалі ваші професійні та людські якості сприятимуть реалізації державної соціальної політики в регіоні та слугуватимуть інтересам волинської громади.

З нагоди професійного свята адресую усім працівникам соціальної сфери Волині щирі вітання та побажання миру, здоров’я, злагоди, благополуччя. Нехай душевне тепло, яке ви даруєте людям, сторицею повертається до вас, а в родинах панує затишок і добробут», - зазначив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Telegram Channel