Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Нововолинську діти й школярі – далі на карантині

Немає слів...

Фото ukrainka.org

У Нововолинську діти й школярі – далі на карантині

Рівень захворюваності не зменшується

У шахтарському місті продовжуються вимушені канікули, спричинені поширенням небезпечної хвороби.

Уже тиждень після канікул усі школи міста перебувають на дистанційному навчанні, а в дитячих садках працюють лише чергові групи. Як далі організовувати освітній процес, чи варто зважати на вимогу деяких батьків повернутися за парти – це обговорили в стінах міської ради керівники закладів загальної середньої, дошкільної освіти міста та позашкілля з міським головою Віктором Сапожніковим.

Всі вони одностайно висловилися за те, аби продовжити дистанційне навчання не менш, як на два тижні. Адже, як відомо, в Нововолинську встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. А це передбачає ряд заборон та обмежень, серед яких і відвідування закладів освіти.

За останню добу в Нововолинську зафіксовано 24 нових випадки інфікування на COVID-19. За час пандемії з усіх 1268 хворих 25 померло.

Рівень захворюваності не зменшується. За останню добу в Нововолинську зафіксовано 24 нових випадки інфікування на COVID-19. За час пандемії з усіх 1268 хворих 25 померло.

Окрім того, майже в кожному навчальному закладі від 10 до 20 відсотків працівників перехворіли на коронавірусну хворобу.

Отже, було вирішено продовжити дистанційне навчання.

Щодо роботи закладів дошкільної освіти, то думки їхніх керівників дещо розділилася. Одні вважають, що чергові групи мають продовжувати функціонувати, а на переконання інших, садок треба повністю закрити на період дії «червоної» карантинної зони.

Роксолана Вишневич.

Telegram Channel