Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Придушити Путіна  і прийти на роботу… мертвим

Володимир Путін.

Фото bigmir.net.

Придушити Путіна  і прийти на роботу… мертвим

Страшні обіцянки українського істеблішменту

Наша вітчизняна політика настільки жорстока, що образ деяких державних діячів можна сміливо приміряти на Гелловін, який його прихильники відзначали у ніч із 31 жовтня на 1 листопада. Ілля Кива, Арсен Аваков, Олексій Гончаренко та інші іноді здатні дати обіцянки, від яких «мурашки» по шкірі біжать.

Інтернет–видання «Слово і діло» склало до Гелловіну добірку страшних обіцянок наших політиків.

Почнемо з поста №1 в країні — з Президента Володимира Зеленського. Торік глава держави заявив, що до депутатів фракції «Слуга народу» ходять люди, які намагаються вирішити свої питання. З «рішалами» у глави держави розмова буде коротка: «Я їм казав відверто: я вас приб’ю. Знайду і вб’ю просто».

Викорінювати насильство насильством пообіцяв міністр внутрішніх справ Арсен Аваков

Жорстокі заходи обіцяв Зеленський і стосовно корупціонерів: «Хочу, щоб усі посадовці, усі депутати уважно ще раз подивилися на себе, на власні справи і запам’ятали: за хабарництво буде дуже боляче».

Заступник глави Офісу Президента Кирило Тимошенко перед стартом роботи парламенту IX скликання запевнив, що ніхто не буде змушувати монобільшість просто натискати на кнопки. «Ми хочемо, щоб у нас всередині команди були максимальні дискусії, до втрати пульсу», — уточнив він.

Викорінювати насильство насильством пообіцяв міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. «Політиканам: хто посіє насильство — отримає по лобі від Держави, без політики», — заявив міністр після затримання нападників на автобус під Харковом.

В уряді вистачає й інших дивних обіцянок. Віцепрем’єр Олексій Резніков заявив, що піде на пенсію в… 100 літ: «Ось я збираюся жити довго, якісно і щасливо. На пенсію планую вийти в сто років. Серйозно про це говорю. Це мій життєвий план. Тому що я впевнений і в сучасній медицині, і в сучасному розвитку екології».

Міністр юстиції Денис Малюська обіцяв, «навіть якщо буде вмирати», підписати наказ про звільнення саботажників і тих, хто працює впівсили.

 

Реклама Google

 

Народний депутат від «Опозиційної платформи» Ілля Кива настільки відповідально ставиться до своєї роботи, що готовий прийти в парламент навіть мертвим.

Хорошу, але навряд чи здійсненну обіцянку дав депутат від «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко — придушити російського президента Володимира Путіна, якщо буде така можливість.

Якщо Резніков планує піти на «заслужений відпочинок» у сто років, то нардеп-«слуга» Ірина Верещук обіцяла до кінця життя залишатися в політиці, тому що політика — це її «свідомий вибір».

Досить жорстокі обіцянки дає місцева влада. Під час карантину мер Дніпра Борис Філатов був дуже незадоволений тим, що мешканці ремонтують квартири. Він пообіцяв «різати двері і бити (в оригіналі слово було жорсткіше) будівельників ціпком».

Хорошу, але навряд чи здійсненну обіцянку дав депутат від «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко – придушити російського президента Володимира Путіна, якщо буде така можливість.

Джерело: Інтернет–видання «Слово і діло»
Telegram Channel