Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Львівська лікарня, якою керує волинянин Самчук, має робота-хірурга (Відео)

Це як зазирнути всередину пацієнта, не розрізаючи його.

Фото з ФБ-сторінки ulyana.samchuk.

Львівська лікарня, якою керує волинянин Самчук, має робота-хірурга (Відео)

«Він у нас! Це найкрутіший у світі робот-хірург! У нього ніколи не затремтить рука!», -- хвалиться Олег Самчук, керівник Львівської лікарні швидкої допомоги на фейсбук-сторінці.

З ним пацієнти отримають якість допомоги, рівній якої немає в жодній державній лікарні України!

Він ювелірно і надточно допоможе видаляти найдрібніші пухлини.

 

 Da Vinci - це мрія кожного хірурга. Він ювелірно і надточно допоможе видаляти найдрібніші пухлини. У лікаря-хірурга, який сидітиме за пультом, поклавши руки на надчутливі сенсори, буде додатково ще чотири «руки», одна з яких - камера, що транслюватиме зображення у тривимірній проекції із 20-кратним збильшенням. Це як зазирнути всередину пацієнта, не розрізаючи його.

Відео

Що це дасть пацієнтам?

«Ми будемо застосовувати Da Vinci у видаленні пухлин нирок, передміхурової залози, злоякісних новоутворень товстої та прямої кишки, а також у генекології та кардіохірургії. Операції здійснюватимуться із мінімальними травмами і ризиками для життя людей. Їм більше не доведеться їхати на такі втручання за кордон», - пише Самчук.

 

 Що це дасть лікарям?

«Рівень розвитку, про який можна лише мріяти! Ми будемо вчити наших спеціалістів! Ми будемо запрошуємо лікарів з усієї України вчитися разом з ними! Ми будемо ставати кращими заради наших пацієнтів, а це - кожен українець! Da Vinci прибув до нас зі США. Це подарунок хорошого друга нашої лікарні Ростислава Кісіля. Зараз наш робот проходить сертифікацію в Міністерстві охорони здоров'я України. Маю надію, що цей процес не займе більше місяця і вже у грудні ми почнемо оперувати. Українці заслуговують на найкращу медицину», - роз'яснює медик.

 

 Олег Самчук народився у селі Поворськ Ковельського району в сім’ї службовця. До цього очолював Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання.

Telegram Channel