Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Оголошено переможця в конкурсі на кращий ескіз великого Державного герба України

Як Вам?

Ілюстрація pravda.com.ua

Оголошено переможця в конкурсі на кращий ескіз великого Державного герба України

Обирали з-поміж сотні претендентів...

Організаційний комітет оголосив переможців у конкурсі на кращий ескіз великого Державного герба України.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на «Укрінформ», який цитує міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка.

«Журі отримало 125 робіт. З них до конкурсу було допущено 112 робіт. Пройшло кілька турів голосування, в результаті визначено переможця.

Журі отримало 125 робіт. З них до конкурсу було допущено 112 робіт. Пройшло кілька турів голосування, в результаті визначено переможця.

Не було призначено другу премію, проте було призначено третю премію. Я радий, що сьогодні оргкомітет ухвалив рішення і було обрано переможця. І цей переможець Олексій Кохан. Відповідно з ним Мінкульт укладе угоду», - заявив Ткаченко.

За словами присутнього на брифінгу міністра юстиції Дениса Малюськи далі буде підготовлено технічний опис та юридичні нюанси використання проєкту великого Державного герба.

Після цього напрацювання передадуть від Кабміну до Верховної Ради, де народні депутати зареєструють відповідний законопроєкт. Таким чином порядок використання, опис держсимволів, зокрема великого Державного герба буде оформлено законом.

Telegram Channel