Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Десант «Європейської Солідарності» на Луганщині: привезли книги про Стуса і посадили Львівський гай

Книги про Стуса привезли на Луганщину.

Фото 24 канал.

Десант «Європейської Солідарності» на Луганщині: привезли книги про Стуса і посадили Львівський гай

Добрі справи

Понад 600 примірників видання Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса» за ініціативи голови Львівської облради Олександра Ганущина, члена партії «Європейська Солідарність», придбали для бібліотек Луганщини.

Книги передадуть 273 шкільним бібліотекам і 297 бібліотекам мережі культури Луганської області. Примірники закуплені Львівською обласною радою коштом бюджету для всіх книгозбірень Львівщини і Луганщини.

Раніше на цьому місці було згарище, яке з’явилось після того, як російські окупанти пустили сюди червоного півня. Ліс матиме назву Львівський гай.

 

Крім цього, 250 волонтерів та партійців «Європейської Солідарності» висадили понад 10 тисяч саджанців на трьох гектарах у Луганській області. Раніше на цьому місці було згарище, яке з’явилось після того, як російські окупанти пустили сюди червоного півня. Ліс матиме назву Львівський гай.

 

Реклама Google

 

«Саджанці сосни вирощені у Львівському лісовому перинатальному центрі — спільному проєкті лісової галузі Львівщини, львівських обласної ради та обласної державної адміністрації, — розповів Олександр Ганущин. — Чому ми це робимо? Бо нам небайдужа наша країна, яку потрібно разом зшивати», — переконаний він.

 

Учасників заходу привітав аудіовітанням лідер партії, п’ятий Президент Петро Порошенко.

 

Telegram Channel