Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сьогодні в Луцькому пологовому запрацює коронавірусний шпиталь

Ковідний шпиталь в пологовому.

Фото ілюстративне.

Сьогодні в Луцькому пологовому запрацює коронавірусний шпиталь

Попередньо буде 50 ліжок, кількість яких поступово зростатиме

Від сьогодні, 26 листопада, має запрацювати коронавірусний госпіталь, розміщений на базі корпусу Луцького клінічного пологового будинку.

Про це йшлося 26 листопада під час брифінгу в облдержадміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції, інформує ІА Волинські новини.

Т. в. о. керівника управління охорони здоров’я Людмила Тимощук повідомила, що з 16 листопада зменшується кількість хворих в області, які перебувають на стаціонарі. Зокрема, станом на сьогодні на стаціонарі перебувають 620 пацієнтів.

Із 16 листопада зменшується кількість хворих в області, які перебувають на стаціонарі.

«Сьогодні має запрацювати відділення інфекційного госпіталю Луцької міської клінічної лікарні на базі пологового будинку. Попередньо працюватиме 50 ліжок, кількість яких поступово зростатиме до 214 », – сказала Людмила Тимощук. За її словами завантаженість закладів, які приймають хворих коронавірусом, нині становить 47%.

 

 

«На кисневій терапії зараз знаходяться 318 людей із 620. Це говорить про те, що більшість госпіталізованих – киснево залежні і перебіг хвороби на сьогодні значно ускладнився. В реанімації перебувають 54 особи, 10 підключені до ШВЛ», – зазначила лікарка.

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel