Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ще більше шансів на подарунок: новий передплатний сезон – нові акції для читачів

Редакційна акція.

Волинь-нова

Ще більше шансів на подарунок: новий передплатний сезон – нові акції для читачів

Передплачуйте і вигравайте

Шановні друзі! Редакція проводить акції для передплатників уже багато років. Участь у них— це чудова можливість не тільки отримати подарунок, а й поспілкуватись і просто скрасити сірі будні та тривоги, яких, на жаль, останнім часом не бракує. Тому, попри все, наші з вами акції триватимуть і далі, навіть розширюватимуться! 

Отже, спочатку нагадуємо про традиційний редакційний розіграш: протягом року передплатники «Газети Волинь» можуть тричі взяти участь в акції. Йдеться про тих наших шанувальників, які виписують газету одразу на цілий рік. Для них проводиться окреме жеребкування, також такі передплатники беруть участь у двох піврічних розіграшах. 

Ті ж, хто виписує газету на термін шість місяців, беруть участь у двох акціях?— ?першого та другого півріччя.
Наголошуємо, що для участі в розіграші треба надіслати на адресу редакції документ про передплату або його копію. А якщо у листі ви одразу зазначите свій номер телефону, то це пришвидшить отримання подарунка?— ?у разі, звісно, прихильності до вас фортуни.

А тепер – про згадане «розширення», тобто про нову акцію. Ми її називаємо «Суперпередплатник», адже йдеться про тих наших шанувальників, які виписують не лише «Газету Волинь», а й її «дочок»— «Цікаву газету на вихідні» та «Так ніхто не кохав».

«На вас чекають 
100 цінних подарунків, 
серед яких порохотяг 
і мікрохвильовка. »

Передплатити такий комплект із трьох видань вигідно із двох причин. По-перше, це значно дешевше, ніж кожну газету окремо. По-друге, для таких читачів передбачено ще більше можливостей отримати подарунок, адже жеребкування для них відбуватиметься 4 рази на рік!

 

Комплект можна виписувати на три місяці і відповідно у кожному кварталі брати участь в акції. Щоправда, для цього треба буде щоразу надсилати документи про передплату. Якщо ж передплатити комплект одразу на рік, то одна квитанція «гратиме» усі 4 рази. А піврічна— відповідно два.
Отже, комплект із трьох видань— це значно дешевше, значно більше матеріалів для читання і значно більше шансів на подарунок.  Давайте спробуємо!

Передплатний індекс комплекту видань
 «Газета Волинь», 
«Цікава газета на вихідні» 
та «Так ніхто не кохав» – 86772.

 

Telegram Channel