Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Інфекціоністка розповіла, що допомагає подолати коронавірус на ранніх стадіях

Що робити на початку хвороби.

Фото ілюстративне.

Інфекціоністка розповіла, що допомагає подолати коронавірус на ранніх стадіях

Важливо укріплювати імунітет

Для профілактики захворювання на коронавірусну інфекцію в нинішніх умовах краще уникати масового скупчення людей, добре спати, правильно харчуватися та вживати вітаміни.

Такі поради дала інфекціоністка Євгенія Менжуліна в ефірі телеканалу «Україна 24». Вона наголосила, що важливо укріплювати імунітет.

«Лікування завжди легше профілактувати. Найголовніша профілактика, по-перше, захворів – сиди вдома, а навіть якщо не захворів, теж більшу частину часу сиди вдома. Розважальні заходи, якісь інші масові заходи – уникайте, максимально себе бережіть, свою родину. Якщо є випадок захворювання в родині – очевидно, що це вже буде родинний осередок захворювання. Тому застосовуйте полівітаміни, гарний сон, нормальна їжа – це все сприяє нормальному імунітету», - зазначила лікарка.

Застосовуйте полівітаміни, гарний сон, нормальна їжа – це все сприяє нормальному імунітету.

Реклама Google

 

Вона наголосила, що це на ранніх стадіях допоможе організму подолати захворювання.

«Якщо є якісь ознаки, тобто висока лихоманка, задишка, неконтрольовані прояви, однозначно треба звертатися за допомогою, і вам не відмовлять. Навіть ті, хто не отримував зарплату три місяці, навіть ті, хто виснажений (лікарі – ред.) – ніхто ніколи не відмовить у допомозі», - заявила Менжуліна.



 

Джерело: Україна 24
Telegram Channel