Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Локдаун в Україні: нарешті повідомили, чи зупинять транспорт

Транспорт на карантин не піде.

Фото ТСН.

Локдаун в Україні: нарешті повідомили, чи зупинять транспорт

Міністерство наполягатиме на роботі транспорту

Про це в ефірі Сніданку з 1+1 розповів міністр інфраструктури  Владислав Криклій.

Якщо не треба їхати на роботу, бо карантин, чи до торгового центру,бо він закритий, то і навантаження на транспорт менше.

«Навіть ті країни, які вводили деякі обмеження щодо функціонування різних галузей, транспорт залишається працювати. Це артерія, в першу чергу, для економіки. Інакше важко діову активність підтримувати. Я наполягатиму, щоб транспорт залишався робочим», - сказав міністр. За його словами, не планується обмежувати будь-який транспорт: міські, внутрішньообласні, міжміські перевезення та залізниця будуть працювати. Внутрішні перельоти скасовувати не будуть, що стосується міжнародного авіасполучення, то варто брати до уваги ситуацію в іншій країні. «Окремі випадки можливі, але вони не розглядалися. Тривають консультації щодо введення більш жорсткого карантину, але фінальних дат немає», - наголосив очільник міністерства інфраструктури. 

На запитання, хто матиме права користуватися транспортом, міністр сказав: «Ви пам'ятаєте, як обмежувалося (транспорт - Ред.) на початку, коли критична інфраструктура працювала. Виходити треба із раціонального підходу. Умовно, якщо не треба їхати на роботу, бо карантин, чи до торгового центру,бо він закритий, то і навантаження на транспорт менше. Тому люди пересуватимуться переважно із бізнес-потреб».

Джерело: ТСН.
Telegram Channel