Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Рятувальники показали, як витягували авто на дорогах через сніг (Фото)

Негода.

Фото ДСНС Волині.

Рятувальники показали, як витягували авто на дорогах через сніг (Фото)

Перші наслідки несприятливих погодних умов

 Після різкого погіршення погоди в Україні рятувальникам довелося  допомагати водіям, що стали заручниками негоди. Мокрий сніг, ожеледь та  поривчастий вітер – принесли незручності на дорогах в деяких регіонах країни.

Зокрема, 29 листопада на Волині у Луцькому та Ковельському районах рятувальники вивільнили з кюветів два легкові автомобілі. За допомогою лебідки надзвичайники поставили автомобілі на колеса та витягнули їх на дорожнє покриття.

На Волині у Луцькому та Ковельському районах рятувальники вивільнили з кюветів два легкові автомобілі. За допомогою лебідки надзвичайники поставили автомобілі на колеса та витягнули їх на дорожнє покриття.

 

Цього ж дня у  Кіровоградській області підрозділ ДСНС із м. Благовіщенське допоміг водію вантажного автомобіля «VOLVO» подолати складний відрізок дороги на 252 км автотраси Київ – Одеса, а бійці 24-ї ДПРЧ м. Бобринець на 122 км дороги Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв відбуксирували пошкоджений у ДТП вантажний автомобіль.

Вночі наступного дня, 30 листопада, на Рівненщині, у Сарненському районі відділення рятувальників на спецавтомобілі САРМ-С «VW Crafter» допомогли бригаді швидкої медичної допомоги потрапити до породіллі, прибравши дерево, що впало на  проїжджу частину. Окрім «швидкої» увесь заблокований транспорт зміг продовжити рух далі.

 

А вже вранці на Дніпропетровщині рятувальники надавали допомогу водієві шкільного автобусу, що застряг біля смт Кринички. Автобус рухався в сусіднє селище за учнями, щоб перевезти їх до навчального закладу. Співробітники ДСНС за допомогою буксирувального тросу та шанцевого інструменту витягли транспорт на проїжджу частину.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Управління ДСНС Волині.
Telegram Channel