Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Відомо, хто претендує на керівні посади у мерії Ковеля

Хто буде першим заступником.

Фото Ковель Медіа.

Відомо, хто претендує на керівні посади у мерії Ковеля

У четвер, 3 грудня відбудеться друге пленарне засідання першої сесії Ковельської міської ради восьмого скликання

На цій сесії депутати мають обрати секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету.

Про це повідомляє «Ковель Медіа».

На посаду секретаря міської ради претендує депутатка від фракції «За майбутнє» Оксана Багнова, безпартійна, директорка закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 12 «Золота рибка». На місцевих виборах 25 жовтня за неї проголосували 95 виборців.  

Першим заступником міського голови має бути мешканець міста Луцька, нині – радник новообраного ковельського мера Тарас Яковлев. 

Першим заступником міського голови має бути мешканець міста Луцька, нині – радник новообраного ковельського мера Тарас Яковлев. Він працював на різних посадах у Луцькій міській раді, в тому числі – заступником міського голови з економічних питань. У квітні 2017 року був призначений на посаду радника голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

 

Заступником ковельського мера з економічних та комунальних питань планують обрати начальницю управління регіонального розвитку Ковельської районної державної адміністрації Ларису Білинську.

Посади заступника міського голови з гуманітарних питань та керуючого справами виконавчого комітету хочуть об’єднати. На нове керівне крісло претендує Іван Чуліпа, якого 13 грудня 2017 року було представлено новим керівником головного управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області (ДАБІ). До того він працював завідувачем сектору містобудування та архітектури Ковельської районної державної адміністрації.

Втім, функціональні обов’язки нових заступників можуть змінити.

Джерело: Ковель Медіа
Telegram Channel