Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Організатор гей-вечірок у Брюсселі розповів, що заходи відвідували політики з України

Угорський політик Йожеф Сайєр, якого застукали на секс-вечірці.

Фото Кореспондент.

Організатор гей-вечірок у Брюсселі розповів, що заходи відвідували політики з України

Давид Манжелі - організатор гей-вечірок в Брюсселі, на якій спіймали депутата з угорської партії Фідес Йожефа Сайєра, — розповів, що такі заходи відвідують політики з різних країн, зокрема з України

Інтерв'ю з Манжелі опублікувало польське видання Onet, яке підкреслює, що не може підтвердити його твердження.

За його словами, гей-вечірки відвідують політики з України, Франції, Німеччини, Нідерландів, Люксембургу, Швейцарії або Іспанії, але найчастішими гостями є поляки та угорці.

Брюссельська поліція перервала «секс-вечірку» і затримала 25 осіб, більшість з яких були чоловіками, в тому числі депутата Європарламенту Йожефа Сайєра.

Манжелі розповів, що регулярними гостями його вечірок є чотири політики з правлячої партії Польщі Право і справедливість, проте їхні прізвища назвати він відмовився.

Він додав, що вечірки відвідують щонайменше дев’ять депутатів з партії Фідес, як європейських, так і національних.

Нагадаємо, брюссельська поліція перервала «секс-вечірку» і затримала 25 осіб, більшість з яких були чоловіками, в тому числі депутата Європарламенту Йожефа Сайєра. За даними прокуратури, «секс-вечірка» пройшла 27 листопада в барі на одній з центральних вулиць Брюсселя. Правоохоронці заявили, що, коли вони приїхали, учасники вечірки були майже голі і грали в гру.

Євродепутат Йожеф Сайєр нібито намагався втекти по водостічній трубі, але поліція його затримала. Правоохоронці стверджують, що знайшли у нього екстазі, але євродепутат сказав, що не має до цього стосунку. Після скандалу він подав у відставку.

У західній пресі вечірку описують як «гей-оргію» (gay gang bang, груповий секс за участю геїв). При цьому в Угорщині Сайєр був відомий як противний одностатевих шлюбів — він сприяв появі поправки до Конституції про те, що шлюб — це союз виключно чоловіки і жінки. Він входив в угорську правоконсервативну партію прем'єр-міністра Віктора Орбана Фідес і вважається одним з її засновників. Політсилу звинувачують в обмеженні прав ЛГБТ-спільноти.

Джерело: НВ.
Telegram Channel