Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
В уряді визначили режим роботи дитсадків, шкіл та вишів під час карантину

Класи розділять?

Фото з відкритих джерел.

В уряді визначили режим роботи дитсадків, шкіл та вишів під час карантину

Як бути класам, де понад 20 учнів?

Помаранчевий рівень карантинних обмежень означає, що дитячі садочки та початкові класи працюють у звичному режимі. Для шкіл та вишів встановлені обмеження у 20 осіб в аудиторії.

Про це на брифінгу сказав тимчасовий виконувач обов'язки міністра освіти та науки Сергій Шкарлет, повідомляє «РБК-Укаїна»

«На сьогодні по всій країні встановлений помаранчевий рівень небезпеки та карантинних обмежень. Дитячі садочки та початкові класи працюють у звичному режимі із дотриманням норм карантинного режиму», – сказав він.

За його словами, єдиною вимогою для інших закладів освіти є те, що «учні та студенти відвідують аудиторії у кількості не більше ніж 20 чоловік в аудиторії».

Єдиною вимогою для інших закладів освіти є те, що «учні та студенти відвідують аудиторії у кількості не більше ніж 20 чоловік в аудиторії».

Реклама Google

 

Нагадаємо, 2 грудня прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду заявив, що карантину вихідного дня в Україні більше не буде. При цьому уряд розробляє збалансоване рішення про посилення карантину в країні. До рішення уряду щодо посилення карантину на вихідних і в будні будуть діяти обмеження «помаранчевої» зони.

Джерело: РБК-Україна
Telegram Channel