Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинян масово грабують: поліцейські викрили низку крадіжок

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Волинян масово грабують: поліцейські викрили низку крадіжок

Завдяки камерам відеоспостереження, що розташовані на території району, співробітники сектору кримінальної поліції оперативно встановили зловмисника

За фактам правопорушень розпочаті кримінальні провадження. Днями до Любомльського відділу поліції звернувся 73-річний мешканець району. Пенсіонер повідомив, що невідомі особи іншої національності під час купівлі брухту викрали з гаражного приміщення саморобний зварювальний апарат, який вартує близько 2000 грн.

Поліцейські встановили, що вчинив крадіжку раніше судимий 32-річний місцевий мешканець. Виявилось, що запчастини зловмисник вже здав на брухт.

Завдяки камерам відеоспостереження, що розташовані на території району, співробітники сектору кримінальної поліції оперативно встановили особу, причетну до вчинення правопорушення. Ним виявився – 21-річний житель Володимир-Волинського району. Чоловік у скоєному зізнався.

А до поліції Ковеля, 4 грудня, звернувся 68-річний ковельчанин. Громадянин розповів, що напередодні вночі з його подвір’я зникли два металеві диски до вантажного автомобіля та двигун до трактора. Сума збитків становить - 1,5 тисячі гривень.

Поліцейські встановили, що вчинив крадіжку раніше судимий 32-річний місцевий мешканець. Виявилось, що запчастини зловмисник вже здав на брухт. Правоохоронцям вже ж вдалося вилучити викрадені речі, невдовзі їх повернуть власнику.

За фактом крадіжок слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. У справах тривають досудові розслідування.

Читайте також: Ковельчанин вдарив ножем співмешканця своєї матері.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel