Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Рідні звинувачують медиків: однорічна дівчинка померла через зерня кукурудзи

Через зернятко кукурудзи у Тернопільській області померла дитина віком рік і два місяці.

Фото kremen.today.

Рідні звинувачують медиків: однорічна дівчинка померла через зерня кукурудзи

Дитина смоктала торбинку, у якій було насіння рослини

Через зернятко кукурудзи у Тернопільській області померла дитина віком рік і два місяці. Воно перекрило їй дихальні шляхи і малеча задихнулася. Однак родичі дівчинки певні: втратили її через медиків, які не надали належної допомоги. Лікарі ж стверджують, що мама з тіткою самі не захотіли лікувати дитину у них і пішли. 

Нас прийняли в травмпункт, давали першу допомогу - травматолог і гінеколог. Як вони це робили? Ніяк! Посвітила телефоном в горло чи щось в дитини в горлі є чи нема.

Про це йдеться 15 грудня у сюжеті ТСН.19:30. 

Мама маленької Евеліни після смерті доньки на заспокійливих, каже її сестра Оксана Платко, і не в змозі розповідати, що сталося у той день. Говорить, що дитині у той день стало зле.

«Нас прийняли в травмпункт, давали першу допомогу - травматолог і гінеколог. Як вони це робили? Ніяк! Посвітила телефоном в горло чи щось в дитини в горлі є чи нема», – розповідає сестра потерпілої. 

Читайте також: Рівненські лікарі врятували немовля, в якого була несумісність з матір’ю (Фото).

Після цього, за словами жінки, вони десь пів години чекали педіатра. Дитина була бліда і задихалася.

«Він зняв маску, посвітив, каже: тут нічого нема. Я кажу: «Може аналізи зробити? Щось робіть». Вони - нічого. Я кажу: «Дайте нам в Тернопіль допуск, дайте ще щось». На те - відповідь ні», - згадує жінка.

Але районний педіатр розповідає зовсім іншу історію. Що пропонували рідним швидку, яка мала б доправити дитину у Тернопіль, але вони кудись поділися разом з дівчинкою.

Telegram Channel