Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
«Новачок» нанесли на труси: хімік з ФСБ, причетний до отруєння Навального, розповів деталі операції

Нові деталі.

Фото ілюстративне.

«Новачок» нанесли на труси: хімік з ФСБ, причетний до отруєння Навального, розповів деталі операції

Співрозмовник опозиційного політика також розповів, як очищав конфіскований одяг політика від слідів «новачок»

Російський опозиціонер опублікував аудіозапис, на якому він веде бесіду з одним зі своїх передбачуваних  отруйників – Костянтином Кудрявцевим. Олексій Навальний представився помічником голови Ради безпеки РФ Миколи Патрушева.

Аудіозапис Навальний опублікував на своєму Youtube-каналі, передає ТСН.

Навальний представився помічником Патрушева, Максимом Устиновим, і попросив Кудрявцева прояснити деякі моменти, необхідні для доповіді начальству. Як випливає з розмови, Кудрявцеву доручили при очищенні одягу від «Новачка» особливу увагу приділити спідній білизні, куди нібито було завдано отруту.

Кудрявцев пояснив, що життя Навальному врятували дії пілотів і атропін, введений швидкою допомогою, а також ще раз уточнив, що отрута був нанесена на білизну, а в «зачистці слідів» співробітникам ФСБ допомогли поліцейські.

Читайте також: «А найбільший дефект на тілі зятя…».

«Зараз я говорю абсолютно офіційно і направлю всі відповідні заяви. Ми знаємо, що він співробітник ФСБ. Зараз ви почуєте його голос. Будь-яка фонографічна експертиза підтвердить, що це він. А слів його досить, щоб заарештувати не тільки вбивць, але і тих, хто допомагав їм приховати сліди злочину», - прокоментував розмову Олексій Навальний.

«Я, мабуть, став першою людиною в історії, питання про труси якого розглядалося на раді безпеки Росії (або де там Путін планує свої найважливіші операції. Уявіть собі: зберігаються в поліції докази спроби вбивства. Приїжджають ФСБ-сівці, ці докази забирають, стирають з них сліди злочину і віддають назад. Потім приїжджають вдруге і роблять те ж саме, щоб напевно. Це не держава виходить, а бандити».

Співрозмовник Навального згадав дев'ятого отруйника, який не був названий в попередній частині розслідування – Василя Калашникова. The Insider пише, що Калашников є експертом в області газової хроматографії і мас-спектрометрії (сучасний метод виявлення метаболітів нервово-паралітичних агентів в біологічних зразках).

«Я, мабуть, став першою людиною в історії, питання про труси якого розглядалося на раді безпеки Росії (або де там Путін планує свої найважливіші операції. Уявіть собі: зберігаються в поліції докази спроби вбивства. Приїжджають ФСБ-сівці, ці докази забирають, стирають з них сліди злочину і віддають назад. Потім приїжджають вдруге і роблять те ж саме, щоб напевно. Це не держава виходить, а бандити. Ну дивіться, скільки вже людей задіяли: від лікарів і поліцейських до місцевої ФСБ. І вони всі за наказом здійснюють тяжкий злочин, фабрикуючи докази. Тому, що це операція по спасінню Путіна. Він все це придумав «, – підсумував Олексій Навальний. 

Читайте також: «Воїн 14-ї «волинської» бригади потрапив у російський полон».

Джерело: ТСН
Telegram Channel