Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Оселився на залізничній колії: через лебедя затримали 23 поїзди

Поліція і пожежники були змушені втрутитися, щоб перемістити "траурного" лебедя, який блокував лінію високошвидкісної залізниці.

Фото: Федеральна поліція Касселя.

Оселився на залізничній колії: через лебедя затримали 23 поїзди

Поблизу німецької сільської громади Фульдаталь (земля Гессен) затримали 23 поїзди через лебедя, який оселився на залізничних шляхах після загибелі там іншого лебедя

Як пише The Guardian, місцеві рятувальники розповіли, що поліція і пожежники були змушені втрутитися, щоб перемістити «траурного» лебедя, який блокував лінію високошвидкісної залізниці.

Поліція і пожежники були змушені втрутитися, щоб перемістити «траурного» лебедя, який блокував лінію високошвидкісної залізниці.

Зазначається, що другий лебідь загинув, коли влетів в повітряну лінію над шляхами. Після цього другий лебідь оселився на залізничних коліях внизу, не дозволяючи поїздам проходити за маршрутом Кассель-Ґетінґен. За повідомленнями місцевих ЗМІ, пожежники привезли спеціальне обладнання, щоб прибрати мертвого лебедя і другого лебедя зі шляхів. Вони доставили його до річки Фульда, де випустили у водойму.

Реклама Google

За даними поліції, 23 поїзди було затримано приблизно на 50 хвилин в результаті інциденту, який стався 23 грудня, але про який розповіди лише через п'ять днів — 28 грудня.

Раніше було помічено, що лебеді «оплакують» смерть своїх товаришів. Також іноді птахи залишаються поруч з місцем їхньої смерті.

Telegram Channel