Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Троє дітей отруїлися шоколадками, а їх відправили лікуватися від коронавірусу

Дітям надали належну допомогу лише в обласному центрі.

Фото vperemen.com.

Троє дітей отруїлися шоколадками, а їх відправили лікуватися від коронавірусу

Інцидент трапився в місті Новомосковськ Дніпропетровської області

 Увечері 1 січня магазині на зупинці села Хащеве жінка купила шоколадні батончики і кукурудзяні палички. Троє діток з'їли ці солодощі, і буквально через годину їх почало нудити, потім почалися блювота і пронос. Мама відразу дала малечі атоксил. Але стан дітей погіршувався. Довелося викликати «швидку». Про це пише «Наше місто» з посиланням на спільноту «Підслухано | Новомосковськ (Україна) VER 2.0».

Поки чекали медиків, вирішила зателефонувати в магазин, де купувала цукерки. Жінка розповіла про ситуацію, на що господиня їй відповіла, що батончики свіжі, їх тільки привезли.

Реклама Google

Позитивний результат був в однієї дитини, діагноз «ковід» записали трьом.

Коли маму з трьома дітьми доставили до інфекційного відділення Новомосковська, їй довелося просидіти близько двох годин, поки дітям заповнювали історії хвороб. Весь цей час пацієнти блювали в сміттєві пакети. Потім у них взяли експрес-тести на коронавірус. Позитивний результат був в однієї дитини, діагноз «ковід» записали трьом. Завдяки наполегливості мами хворим все ж поставили крапельниці, але просто у приймальному відділенні.

Читайте також: Школяр пригостив однокласників самогоном в туалеті: двоє – в реанімації.

Незабаром сім'ї викликали «швидку» і відправили в Дніпро, в 6-у дитячу обласну лікарню. Там лікар, сказав, що швидким тестам ніхто не довіряє. Зробили ПЛР.  Маленьких пацієнтів поклали в окремий бокс і надали всю необхідну медичну допомогу. 

Telegram Channel