Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У перші дні нового року в районі на Волині народилося трійко діток

Перші новонароджені.

Фото Любомльське ТМО.

У перші дні нового року в районі на Волині народилося трійко діток

Новий рік прийнято вважати початком нових звершень, здобутків. А коли з його початком в родинах з’являється ще й поповнення – це не лише радість, а й добрий знак.

На Любомльщині у перші дні нового 2021-го народилися дві дівчинки і хлопчик. Поповнення сталися у родин із сіл Заболоття, Голядина і Сильного.

У перший день нового року в акушерсько-гінекологічному відділенні КНП «Любомльське ТМО» 17.40 год. на світ з’явилося перше немовля – хлопчик вагою 3 кілограми і 140 грамів. Щасливими батьками стала родина Віти та Івана Ковальчуків із села Заболоття. Молоді батьки назвали малюка Артемом. 

А 2 січня у Любомльській лікарні народилася дівчинка, яка стала радістю для родини Корнелюків, які проживають у селі Голядин Шацького району, а третьою у третій день нового року також народилася дівчинка, яка поповнила родину Терещуків із села Сильне.

Усі пологи були партнерськими та минулися без ускладнень. Мами та дітки почувають себе добре та вже готуються до виписки.

За словами лікарки Тетяни Франчук, усі пологи були партнерськими та минулися без ускладнень. Мами та дітки почувають себе добре та вже готуються до виписки.

Як розповіла завідувачка відділення Світлана Дубій, загалом за 2020 рік в акушерсько-гінекологічному відділенні Любомльської лікарні народилося 463 немовлят, з них 329 – сільського населення, 134 – міського. Хлопчиків народилося 233, а дівчаток – на одну менше. З Шацька та Шацького району у лікарні допомогли з'явитися на світ 131 немовляті та 30 діткам – з інших районів та областей.

За 2020 рік у відділенні народилося три двійні, дві з них – з Шацького району (у родинах з сіл Мельники та Омеляне), та одна двійня з Любомля. Дві двійні народилися самостійно, а одна з'явилася на світ за допомогою кесарського розтину.

З найменшою вагою (1700 г) у лікарні народилося двоє діток, а з найбільшою вагою – 4860 г (м. Любомль, хлопчик).

Вітаємо щасливі подружжя з поповненням, а їхні малюки нехай ростуть щасливими та головне – здоровими на радість усій родині.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: КНП "Любомльське ТМО Любомльської районної ради".
Telegram Channel