Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Військовослужбовцю з Волині потрібна допомога

 Валерія знають всі за позивним «Гонта».

Фото з архіву Валерія ГОНТИ.

Військовослужбовцю з Волині потрібна допомога

Волинському бійцю Валерію Гонті потрібно фінансова допомога. У нього виявили атерому вушної ділянки та аномалію Кімерлі. Зазначає, що орієнтовний курс лікування на місяць вартує близько 30 тисяч гривень

«Це наслідок війни. Після контузій, появилася нейросенсорна приглухуватість, а безкоштовне лікування від держави – це тількі крапельниці глюкози і таблетки від голови.  Мені постійно потрібно пити ноотропи, периферичні вазодилататори, актиоксиданти тощо. Сподіваюсь на волонтерів та небайдужих людей, які часто допомагають. Ковельська міська рада допомогла от зі слуховими апаратами, але багато коштів йде на медикаменти, бо це є тяжкою втратою слуху..Орієнтовно – 30 тисяч гривень на місяць», – розповів Валерій. Про це Валерій розповів «Першому».

«В Ковелі — вдома мене записали двохсотим, те, що я пережив — це дитячі забавки порівняно з тим, що дружина пережила. Сказала, що поки мене дома не побачить — не заспокоїться».

Реквізити для допомоги: 4441114423173093 Моно банк

 

 

Довідка: Валерія знають всі за позивним «Гонта». Знають ще із часу боїв за Донецький аеропорт. В складі «Правого сектору» в 2014 він безвилазно місяць провів на диспетчерській вежі ДАПу.  Частина тих бійців «ПС», що воювали в аеропорту і Пісках підписали контракт і вступили в 1-й батальйон 54-ї бригади, де командує «Купол», якого вони знали ще з боїв за аеропорт. Бої на Світлодарській дузі для частини з бійців за цей рік другі. Цього разу «Гонта» йшов в першій групі в наступ. І один з небагатьох залишився неушкодженим. Зумів винести пораненого бійця з позицій під артилерійським вогнем.

Telegram Channel