Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Для юних ковельчан організували різдвяний табір (Фото)

Волинь-нова

Для юних ковельчан організували різдвяний табір (Фото)

Напередодні Різдва, члени Церкви євангельських християн-баптистів на чолі з пресвітером, Віталієм Бойчуком, організували справжнє свято для діток, сім'ї, яких опинилися у складних життєвих обставинах

Понад 60 дітей, два дні поспіль, мали змогу побувати у зимово-різдвяному таборі. Малеча була у захваті! Адже їх чекала цікава та насичена різдвяна програма. Захоплюючі майстер класи, смачний обід, подарунки і просто чудова атмосфера - зробили для наших діток неймовірний різдвяний дарунок! Про це на своїй сторінці інформує директор Ковельського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інна Третяк.

Захоплюючі майстер класи, смачний обід, подарунки і просто чудова атмосфера - зробили для наших діток неймовірний різдвяний дарунок!

«Дякуємо нашим друзям, за те, що крокують пліч-о-пліч разом з нами і допомагають дбати про тих, хто потребує допомоги та підтримки. Ми щиро віримо, що наша дружба та співпраця допоможе реалізувати чимала нових та гарних проєктів для ковельської громади. Бажаємо Вам Радості та Любові, міцного здоров'я та злагоди у сім'ях!», - зазначає Інна Третяк.

Читайте такожУ місті на Волині хулігани на авто дрифтували кругом ялинки (Відео)

Реклама Google

Telegram Channel