Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині медиків «виселяють» у будинок шерифа

Де буде краще сільським медикам?

Фото з фейсбук-сторінки Віктора СЕМЕНЮКА.

На Волині медиків «виселяють» у будинок шерифа

У селі Сошичне на Камінь-Каширщині виникла дискусія щодо доцільності перебування медичної бригади в будівлі сільської ради, де для них виділено дві кімнати

Депутат Сошичненської сільської ради, що на Камінь-Каширщині, Віктор Семенюк привертає увагу до проблеми переселення пункту екстренної медичної допомоги у будинок, де мешкав шериф

Сільський голова запропонував їм звільнити ці кімнати і переселитися в приміщення шерифа.

«Сьогодні спілкувався з нашими медиками пункту екстренної медичної допомоги села Сошичне з приводу оренди приміщення. До сьогодні вони мали дві кімнати в адмінприміщенні сільської ради. Сільський голова запропонував їм звільнити ці кімнати і переселитися в приміщення шерифа. Моя позиція як депутата: ми маємо надати нашим медикам-рятівникам те приміщення, яке їм найкраще і найкомфортніше, і зробити все можливе, щоб умови їхньої праці і відпочинку були найкращими. Ми зобов'язані перед тими, хто щодня рятує життя і здоров'я! Прошу до спілкування всіх, кому не байдужа ця тема, – Шмаля Володимира Зіновійовича, Шворак Юлію Василівну, жителів громади.  У четвер 14 січня  має бути сесія сільської ради ( про це нам повідомили, але порядок денний ще в таємниці), на якій я підніму цю проблему. Питання оренди комунального майна вирішують тільки депутати сільської ради своїм рішенням на сесії. Ми приймемо рішення лише в користь медиків, бо це і на користь громади»,– про це депутат написав на офіційній сторінці у фейсбуці.

«А чому будинок шерифа гірший варіант як в приміщенні сільської ради? Цілком прийнятний варіант якщо у ньому у свій час проживав цілий шериф та подвір'я є цілком достатнім для паркування навіть двох авто», - у коментарях зазначає Каденчук Юрій. Крім того чоловік зауважує, що треба зважати на сьогоднішні реалії, пандемію. «Для них та інших мають бути створені умови забезпечені від зовнішннього впливу. Потім цілком реально у тому місці створити пункт прийому громадян, тому слід дати сільському голові шанс», - пише користувач. Користувач Анатолій, який працює водієм швидкої, також підтримує позицію Голови ОТГ: «там нормальні умови будуть, там є гараж для ремонту авто, так як в нас машина старенька, і приходиться постійна ремонтувати».

Читайте такожУ місті на Волині вуличні собаки покусали людей

Депутат Віктор Семенюк вважає, що будинок шерифа у майбутньому може перетворитися в чудовий Центр безпеки життєдіяльності жителів громади. І стоїть на своєму: «як краще медикам - мають вирішити депутати на сесії».

Telegram Channel