Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Мер Ковеля похвалився, як не дав замерзнути дітям

Ігор Чайка.

Фото kovel.tv.

Мер Ковеля похвалився, як не дав замерзнути дітям

На вирішення проблеми із твердопаливним котлом у селі Ружин пішло лише два дні

Про це голова Ковельської ОТГ розповів на своїй сторінці у facebook.

 

 Він, зокрема, зазначив у дописі:

«Проблема - в неділю, рішення – у вівторок, а рефлексую - в середу))). Бо коли сьогодні дивлюся, як приморозило і сніжить за вікном, радію, що ми настільки оперативно відреагували на ситуацію з приміщенням, де розташовані школа і дитсадок села Ружин.

Людський фактор радості від маленьких перемог ніхто не відміняв))). У вас хіба не бувало такої внутрішньої втіхи, коли надворі – негода, але ви знаєте, що ваша дитина тепло вдягнена?

У них вийшов із ладу твердопаливний котел. Як бавити в холодному приміщенні 15 дітей? Та і 20-м школярам після локдауну як вертатися до навчання?

 

 Ця ситуація не переросла в надзвичайну, як на мене, завдяки тим можливостям для місцевого самоврядування, які дає децентралізація.

Реклама Google

За рахунок резервного фонду бюджету міської територіальної громади оперативно виділили кошти, щоб придбати два твердопаливні котли і, що важливо, установку для очищення води! Бо одним із факторів, чому попередній котел вийшов з ладу, за оцінкою керівника підприємства «Ковельтепло» Володимира Бойка, - якраз і була відсутність такої установки.

Читайте також На Волині 11 рибоохоронних інспекторів патрулюють 268 озер, 835 ставків та 11 водосховищ.

Радію, що спрацювали, як єдина команда освітяни, тепловики, міськрада. Уже у вівторок тепло повернулося в стіни школи і садка.

Передбачаю, що в коментарях хтось із вас напише щось таке приблизно: «оперативно реагувати на втрату теплового режиму в закладі освіти – це ваша робота»!

Я й не сперечаюсь. Але людський фактор радості від маленьких перемог ніхто не відміняв))) .

У вас хіба не бувало такої внутрішньої втіхи, коли надворі – негода, але ви знаєте, що ваша дитина тепло вдягнена?

То і в мене сьогодні так)», - написав пан Чайка.

Telegram Channel