Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Гордон заявив, що Зеленський знав заздалегідь про інтерв'ю з бойовиком Гіркіним: Мендель відреагувала

 Дмитро Гордон взяв інтерв'ю у Гіркіна і Поклонської в травні 2020 року.

Фото «24 канал».

Гордон заявив, що Зеленський знав заздалегідь про інтерв'ю з бойовиком Гіркіним: Мендель відреагувала

Журналіст каже, що це була спецоперація українських спецслужб, зокрема Головного управління розвідки

Президент України Володимир Зеленський нібито заздалегідь знав, що Дмитро Гордон буде брати інтерв'ю в колишнього ватажка «ДНР» Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) і так званої прокурорки Криму Наталії Поклонської. 

В інтерв'ю «Громадському» журналіст заявив, що глава держави був посвячений у подробиці. Однак прессекретарка Зеленського Юлія Мендель спростувала це. Про це пише «Обозреватель».

«Я вперше про це говорю: президент все це знав за півтора місяця до реалізації. Він був посвячений у деталі операції», – сказав Гордон.

«І це підтверджує витік інформації з матеріалами мого листування з начальником ГУР генералом Василем Бурбою перед інтерв'ю», – зазначив журналіст.

Для Володимира Зеленського було таким самим подивом дізнатися про зазначені вами інтерв'ю, як і для всієї української громадськості. Визначати, чи є в діяльності журналістів елементи порушення Конституції, повинні правоохоронні органи.

Зі свого боку Мендель у коментарі виданню спростувала заяву Гордона.

Нагадаємо, Україна та МВФ ведуть переговори щодо зниження ціни на газ.

«Для Володимира Зеленського було таким самим подивом дізнатися про зазначені вами інтерв'ю, як і для всієї української громадськості. Визначати, чи є в діяльності журналістів елементи порушення Конституції, повинні правоохоронні органи», – сказала вона.

Telegram Channel