Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Вкоротив собі віку волинянин, який зґвалтував 10-річну падчерку

Не витримав перебування у слідчому ізоляторі.

Фото: Ковель медіа.

Вкоротив собі віку волинянин, який зґвалтував 10-річну падчерку

Інцидент стався минулої ночі в ізоляторі тимчасового тримання у Ковелі.

Чоловік перебував в одиночній камері. Як стало відомо «Віснику+К» з власних джерел, він повісився.  Сюди підозрюваного помістили на час слідства у кримінальному провадженні щодо зґвалтування неповнолітньої.

На місці події працювали працівники прокуратури та ДБР.

Обставини самогубства з’ясовуватиме слідство. На місці події працювали працівники прокуратури та ДБР.

Інше джерело підтвердило, що чоловік підозрювався у зґвалтуванні своєї падчерки на Камінь-Каширщині. Чоловік рік перебував у розшуку за підозрою у злочинах, передбачених ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) та ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. 

Реклама Google

Слідчі Ковельського районного управління поліції встановили, що 43-річний уродженець Камінь-Каширського району неодноразово вчиняв злочини щодо 10-річної дочки його співмешканки, поки та була на заробітках. Коли жінка повернулася додому, неповнолітня розповіла про те, що сталося. Слідчі призначили ряд експертиз, результати яких підтвердили правдивість свідчень неповнолітньої.

Усвідомлюючи загрозу кримінальної відповідальності за вчинені злочини, чоловік переховувався від поліції майже рік. Під час розшукових заходів правоохоронці встановили, що зловмисник тривалий час перебував у Києві, згодом, з метою виїхати в іншу державу, він переїхав на територію Сумської області.

Його затримали 14 січня 2021 року на одному із пунктів перетину кордону. 15 січня, Ковельський міськрайонний суд вже обрав йому запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою.

Читайте такожМайже рік ґвалтівник переховувався від правоохоронців

Telegram Channel