Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Горохівщині чоловік впав у криницю і загинув. Стали відомі подробиці трагедії

Колодязь має 43 метри глибини...

Фото cheline.com.ua.

На Горохівщині чоловік впав у криницю і загинув. Стали відомі подробиці трагедії

Жахливий випадок стався цими днями на подвір’ї будинку, який господарі використовують як дачу

Першим чужого в їхньому дворі відчув сусідський собака. Пес так настирно гавкав, що його господар двічі виходив із хати, аби втихомирити собачий ґвалт. Вдруге на подвір’я вийшов із дружиною. Обходячи своє домоволодіння крок за кроком, подружжя почуло тихий звук, схожий на людський стогін. Пошуки на власному городі й дворі були безрезультатними, однак тихі зойки не зникали. Лише зайшовши у вулицю сусіда, чоловік почув людський голос із криниці, яка чомусь була незвично відкритою, й зателефонував у лікарню й поліцію. 

Лише зайшовши у вулицю сусіда, чоловік почув людський голос із криниці, яка чомусь була незвично відкритою, й зателефонував у лікарню й поліцію. 

- Правоохоронці приїхали дуже швидко, менш як через 15 хвилин», - розповів очевидець. 

І справді, повідомлення в чергову частину відділення поліції №2 (м.Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області надійшло о 3 годині 55 хвилин. Однак людям, які приїхали рятувати потерпілого, він уже не подавав ознак життя. 

Читайте також На Волині злодії залізли в магазин і вкрали буржуйку.

 Ще через трохи прибули викликані працівники 9- ДПРЧ УДСНС України у Волинській області. Відтак, оскільки колодязь мав 43 метри глибини, а рятівники району мають право працювати лише на глибині до 20 метрів, із Луцька примчали й працівники аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону.  На жаль, допомогти бідолашному, в якого констатували численні переломи, в тому числі й обох ніг,  вже ніхто не зміг.   

За попередньою інформацією, 34-чоловік мав психічні розлади. Деталі цієї трагедії з’ясовують  горохівські правохоронці, внісши відомості в Єдиний реєстр судових розслідувань за ознаками ч.1 статті 115 КК України з позначкою «Нещасний випадок». 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel