Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Не стало відомого медика, який був лікарем Майдану

Витягував кулі з поранених.

Фото gurt.org.ua.

Не стало відомого медика, який був лікарем Майдану

У Львові помер військовий медик і миротворець Ігор Ільків

Львові помер військовий медик, заступник головного лікаря обласного госпіталю інвалідів війн та репресованих ім. Ю.Липи Ігор Ільків.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив нардеп Тарас Батенко, передає ТСН.

«Висловлюю скорботу з приводу смерті заступника головного лікаря Львівського обласного госпіталю інвалідів війн та репресованих ім. Ю.Липи, депутата Львівської обласної ради VII скликання Ігоря Петровича Ільківа. Щирі співчуття родині та близьким», –  йдеться у дописі депутата. 

Ільків був миротворцем у Югославії, Іраку, Кувейті, Лівані. Він був лікарем Майдану, військовим медиком на Сході України. Він також командир медичної роти Північного територіального Управління Національної гвардії України, полковник медичної служби першого батальйону оперативного призначення Національної гвардії імені генерала Кульчицького.

Він був лікарем Майдану, військовим медиком на Сході України. Він також командир медичної роти Північного територіального Управління Національної гвардії України, полковник медичної служби першого батальйону оперативного призначення Національної гвардії імені генерала Кульчицького.

Медик загинув у результаті ДТП, яка сталася 29 січня на об’їзній дорозі Львова, повідомляє Варта. Інцидент стався за участі автомобілів Skoda та «ВАЗ». Аварія забрала життя водія ВАЗ та дитини, яка була в автомобілі. Після ДТП водій Skoda та пасажирка ВАЗ опинилися у лікарні. 

 

 

Реклама Google

Читати також: У МОЗ сказали, коли в Україні стартує вакцинація від коронавірусу

 

 

 

Джерело: ТСН
Telegram Channel