Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинянці при свідомості прооперували серце (Фото)

Лікарі спілкувались з джінкою під час операції.

Фото Ковельського МТМО.

Волинянці при свідомості прооперували серце (Фото)

Лікарі спілкувались з пацієнткою під час операції

У Ковельського МТМО жінці зробили операцію на серці.

Про це розповіли на сторінці медичного закладу у фейсбуці.

Лікарі кардіохірургічного центру Ковельського МТМО Володимир Танський та Андрій Гуска, під час встановлення штучного водія ритму серця, спілкувалися з пацієнткою, цікавилися її самопочуттям, жартували та підбадьорювали.

Імплантацію кардіостимулятора провели під рентгенологічним контролем в спеціально обладнаній операційній. За півтори години жінка отримала «помічника» для свого серця, який поліпшить його роботу.

Під час встановлення штучного водія ритму серця, лікарі спілкувалися з пацієнткою, цікавилися її самопочуттям, жартували та підбадьорювали.

 73-річна пацієнтка звернулася до лікарів зі скаргами на відчуття перебоїв у роботі серця. Її госпіталізували у кардіологічний центр ЦРЛ Ковельського МТМО з діагнозом: повна атріовентрикулярнаблокада. Лікарі провели необхідні діагностичні обстеження. Зокрема: холтерівське моніторування (добове стеження за роботою серця: ЕКГ, артеріальний тиск), яке підтвердило діагноз: субтотальна AV-блокада другого ступеня.

Реклама Google

Аби відновити нормальний ритм серцебиття, ковельські кардіохірурги імплантували пацієнтці двокамерний кардіостимулятор. Маленький, проте життєво необхідний прилад, дозволить їй швидко повернутися до активного способу життя.

 

 

Під час операції лікарі спілкувались з жінкою.
Під час операції лікарі спілкувались з жінкою.

 

Джерело: Ковельське МТМО
Telegram Channel