Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Через працівників аптеки в Луцькій дитячій лікарні ледве не стався вибух (Фото)

Працівники аптеки переїхали.

Фото ІА Волинські новини.

Через працівників аптеки в Луцькій дитячій лікарні ледве не стався вибух (Фото)

Купи сміття, коробки з-під піци, паперові склянки, вирвані розетки, облуплена плівка на склопакетах. Вирвана стеля. На одній зі стін – вибита діра в гіпсокартоні, а в ній – порожня пляшка з-під кока-коли. Зверху – напис «Хай у вас і в нас все буде гаразд». Це все залишили після себе працівники аптеки після виселення

Ніч з 2 на 3 лютого для працівників Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства стала справжньою шокотерапією. Бо працівники двох аптечних пунктів мережі аптек, виселяючись, по собі лишили руїну, перед тим гучно відмітивши переїзд.

Про це пише ІА Волинські новини.

Через те, що зривали стелю, порвались дроти,  у результаті припинилося електропостачання всього діагностично-приймального відділення. Крім того, відірвали системи забезпечення киснем, відповідно, порушилась уся система і всі шість поверхів не мали кисневого забезпечення по цьому стояку.  

Генеральна директорка медзакладу Ірина Горавська розповіла, що витік кисню, який є легкозаймистим, міг спричинити вибух.  Працівники аптеки самі через свої дії могли загинути. «Якби, не доведи Боже, тут ще хтось закурив чи ще щось зробив, тут був би справжній вибух», – сказала вона.

За кілька метрів від одного з понищених приміщень – дитяча реанімація.

Як повідомили у лікувальному закладі, причиною виселення двох аптечних пунктів стало те, що в них закінчився термін оренди і її не продовжували, бо тут заплановано реконструкцію діагностично-приймального відділення і в цих приміщеннях будуть бокси для дітей.

«Найімовірніше, вони планували забрати ще й ті двері, – додає Ірина Іванівна. – А в нас тут навпроти – бункер з наркотичними середниками. Тож зразу відключилась сигналізація, бо електропостачання припинилось, приїхала охорона. Одне слово, ніч видалася «веселою», охорона біля бункера стояла до ранку, бо його не можна лишити без нагляду».

За кілька метрів від одного з понищених приміщень – дитяча реанімація! Дякувати Богу, нічого такого тієї ночі не сталося. Але така дика бездумна поведінка тих, хто не полінувався повидирати навіть розетки, могла коштувати комусь життя.

«Найстрашніше, що коли вони порушили всю електропроводку, у нас вночі припинилось повністю електропостачання всього діагностично-приймального відділення, відділення дитячої реанімації і тому ці роботи ми ургентно робили, викликали електриків, відновлювали постачання електрики», – додала .

За словами заступника голови облради Григорія Пустовіта, це питання буде взято на особливий контроль та вжито відповідних заходів. Наразі в лікарні підраховують суму завданих збитків, аби подати заяву в поліцію.

Читати також: Лікар назвав напій довголіття, який радить додати у свій раціон

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel