Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У відомого українського співака виявили рідкісну хворобу

Бабкін на концерті у Луцьку.

Фото ІА Волинські новини.

У відомого українського співака виявили рідкісну хворобу

Дружина розповіла про важке лікування чоловіка за кордоном

Український артист Сергій Бабкін недавно полетів до Австрії для проведення операції на очах. Кілька тижнів тому йому діагностували дуже рідкісне і складне захворювання. Однак лікуватися в Україні музикант все ж не зміг. Дружина пояснила причину, по якій співак поїхав на лікування за кордон.

Про це Сніжана Бабкіна розповіла в своїх Instagram-stories, передає РБК-Україна.

Музикант вже переніс операцію на одному оці, через три тижні він повинен буде пройти ще одну. Дружина співака Сніжана пояснює: лікування у Відні — це була крайня міра, а не особиста примха. Українські лікарі відмовилися від операції через її складність. Однак про це шанувальники раніше не знали, тому активно писали повідомлення про те, що провести операцію можна було б і в клініках Харкова, Києва, Одеси.

Така хвороба очей, як у Сергія, трапляється раз на мільйон випадків, тому в країнах СНД операція неможлива.

Дружина Бабкіна вирішила розповісти про головну причину, по якій музикант поїхав на лікування до Австрії. За словами Бабкіної, така хвороба очей, як у Сергія, трапляється раз на мільйон випадків, тому в країнах СНД операція неможлива.

«Ми надсилали результати у всі міста України, в Москву, Пітер. Від Сергія відмовилися всі. Дуже складний випадок. Це не просто відшарування сітківки, це не просто контраст. Така хвороба трапляється раз на мільйон, а то і рідше», — написала Бабкіна в Instagram.

Читати такожЖінка – воля: чому Марусю люблять «ведмеді» і боїться Зеленський

 

 

 

Джерело: РБК-Україна
Telegram Channel