Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Щоб врятувати важкохворих: у Ковелі запрошують здати кров тих, хто вже перехворів на COVID-19

Якщо Вам під силу допомогти швидшому одужанню хворих на COVID-19 та врятувати чиєсь життя –  станьте донором! 

Фото УНН.

Щоб врятувати важкохворих: у Ковелі запрошують здати кров тих, хто вже перехворів на COVID-19

Відділення трансфузіології ЦРЛ Ковельського МТМО запрошує людей, які перехворіли на респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом COVID-19 та мають антитіла, стати донорами компонентів крові

Кров братимуть у людей з позитивним результатом дослідження на наявність антитіл. Тож спочатку проведуть обстеження методом імуноферментного аналізу.

 Компоненти крові тих, хто здолав коронавірус, використовуватимуть при переливанні людям, чия боротьба з хворобою ще триває.

Важливо: антитіла до COVID-19 в крові людини можуть бути, навіть якщо хвороба проходила безсимптомно!

 Компоненти крові тих, хто здолав коронавірус, використовуватимуть при переливанні людям, чия боротьба з хворобою ще триває. Тож якщо Вам під силу допомогти швидшому одужанню хворих на COVID-19 та врятувати чиєсь життя –  станьте донором! 

Реклама Google

При здачі крові необхідно з собою мати паспорт та виписку (довідку) з лікувального закладу з підтвердженим діагнозом COVID-19  та з негативним результатом ПЛР-діагностики після одужання.

Читайте також Чому Ростислава Прокоп’юка з Волині у Празі готові на руках носити?

Забір крові здійснюється у відділенні трансфузіології ЦРЛ (за адресою: м. Ковель, вул. Олени Пчілки, 4) щоденно, крім суботи та неділі, з 9.00 до 12.00.

Додаткову інформацію можна отримати за номером телефону: (03352) 7-15-15

Джерело: Ковельське МТМО.
Telegram Channel