Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині 156 шкільних автобусів не пустили в рейс

Дороги державного значення в області продовжують розчищати 113 одиниць техніки та 125 людей.

Фото: Рівненська ОДА.

На Рівненщині 156 шкільних автобусів не пустили в рейс

Понад півтори сотні шкільних автобусів не вийшли в рейси на Рівненщині у понеділок, 15-го лютого. Їх не випустили задля безпеки школярів

З нового тижня не вийшли в рейс 156 шкільних автобусів з 242 наявних. Не випускати їх вирішили за рекомендацією обласної комісії ТЕБ та НС. Про це повідомили в пресслужбі РОДА. Причиною рішення стало те, що за кілька днів випала місячна норма опадів.

За інформацією управління освіти, 400 шкіл області навчаються в очній формі, 147 дистанційно і 28 використовують змішану форму.

Дороги державного значення в області продовжують розчищати 113 одиниць техніки та 125 людей.

Також у пресслужбі зазначили, що дороги державного значення в області продовжують розчищати 113 одиниць техніки та 125 людей. Їм допомагають також військові та лісівники. На територіальних шляхах працюють 74 машини та понад 80 працівників підрядних організацій.

Під час брифінгу перший заступник голови ОДА Сергій Подолін зазначив, що є села, де громадський транспорт не може дістатись до деяких сіл. Це стосується колишніх Березнівського, Острозького, Корецького, Костопільського, Гощанського, Млинівського, Демидівського, Здолбунівського і Рокитнівського районів.

Читайте також: На Волині 131 школа переходить на дистанційне навчання

Telegram Channel