Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Діти деградують: Зеленського просять заборонити в Україні Тik-Tok

Не дозвольте капіталізації знищити молодь України!

Фото з фейсбуку.

Діти деградують: Зеленського просять заборонити в Україні Тik-Tok

Соцмережа негативно впливає на молодь

Президента України Володимира Зеленського просять заборонити на тери території України соціальну мережу Tik-Tok, та порушити питання на міжнародному рівні щодо заборони цього додатку взагалі.

Таку петицію до Президента зареєстрував ще в серпні Скрябін Даниїл.

«Хочу звернути вашу увагу на проблему, яка набирає обертів в Україні та у світі в цілому. Проблема полягає у тому, що багато української молоді захоплюються таким додатком, як Tik-Tok ( додаток в якому можна дивитись відеоролики, зроблені користувачами, а також зробити свої). Нема нічого дурного в творчості, але, коли нею займаються під час пожежі, наприклад, це вже якась хвороба. В США вже почали процес заборони цього додатку. Не дозвольте населенню України стати хворими на «тік-ток головного мозку»», – йшлося у зверненні. 

Не дозвольте населенню України стати хворими на «тік-ток головного мозку»», – йшлося у зверненні. 

Автор петиції за те, аби заборонити цей додаток на міжнародному рівні. «Не дозвольте капіталізації знищити молодь України», – мовив він.  

17 лютого з таким же проханям до президента звернулася Олеся Горгота. Жінка у фейсбуці звернулася до Президента, Міністра освіти і науки, уповноваженого з прав дитини та допредставників правоохоронних:

«Вважаємо, що нарешті настав час заборонити цю соціальну мережу, від якої наші діти деградують, вчиняють самогубства, гинуть, потрапляють до лікарень. Досить експериментів над дітьми! Вимагаємо заблокувати інтернет-канал tiktok в Україні», – пише вона. 

Нагадаємо, днями на Київщині, в академічному ліцеї «Гармонія» 16 лютого дві учениці сьомого класу випили по 40 таблеток дротаверину, внаслідок чого одна з дівчат померла. Друга дитина перебуває в лікарні в середньо стабільному стані. Вони надивилися відео в TikTok на кшталт: «Випий 40 таблеток і подивись, що буде.

Учителів, батьків та усіх небайдужих громадян просять підтримати відкрите звернення. Підписати петицію можна тут. 

«Разом ми можемо зробити інтернет безпечним для нас і для наших дітей», – звертається жінка. 

 

Telegram Channel