Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Нарешті голови не болітимуть за дітей», – батьки учнів з села Колодниця дякують ковельській владі

Право на навчання нарешті стало досконалим?

Фото kovelrada.gov.ua.

«Нарешті голови не болітимуть за дітей», – батьки учнів з села Колодниця дякують ковельській владі

Йдеться про довезення школярів до навчального закладу

«Ми, батьки учнів з села Колодниця, які навчаються в школах №12 та №9 м. Ковеля, хочемо щиро подякувати міському голові Ігорю ЧАЙЦІ, начальнику управління освіти Віктору БИЧКОВСЬКОМУ, директорам згаданих шкіл за те, що вони пішли нам назустріч і оперативно вирішили питання щодо шкільного автобуса», – лист з таким змістом розміщений на сайті Ковельської міськради.

Реклама Google

«Нарешті наші діти не думатимуть, як в негоду добиратися на навчання, а потім і додому, а наші голови не болітимуть при згадці про те, як вони це будуть робити», - пишуть батьки.

«Нарешті наші діти не думатимуть, як в негоду добиратися на навчання, а потім і додому, а наші голови не болітимуть при згадці про те, як вони це будуть робити», - пишуть батьки учнів із с. Колодниці.

Саме такі чуйні до проблем людей службовці й повинні бути на державних посадах. Від усього серця бажаємо Вам здоров'я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін за Вашу натхненну і самовіддану працю!

Читайте також: У громаді на волині школярів навчатимуть безпечного сексу, безпезпечних стосунків і знайомств

Окрему подяку висловили перевізнику Домнюк Світлані, яка попри щільний графік руху маршрутки №14, знаходила можливість заїжджати в село і забирати дітей до школи, доки ще не було шкільного автобуса.

Telegram Channel