Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Рівному біля залізничних колій врятували хлопця, який збирався виконати завдання із соцмереж

Хлопця помітили біля залізничних колій.

Фото ілюстративне.

У Рівному біля залізничних колій врятували хлопця, який збирався виконати завдання із соцмереж

У Рівному слідчі розпочали досудове розслідування за фактом доведення до самогубства неповнолітнього 

Хлопця, який гуляв біля залізничних колій, побачив рівнянин на вулиці Здолбунівській в обласному центрі 21 лютого о 09:30 у Рівному. Поліцейські встановили, що 16-річний неповнолітній є учасником групи в одній із соціальних мереж, де йому ставили різні завдання. 

За фактом доведення до самогубства неповнолітнього слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 120 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження оперативники із залученням кіберполіцейських встановлюють осіб, причетних до адміністрування групи у соцмережі.

Читати також:  Діти деградують: Зеленського просять заборонити в Україні соцмережу Тik-Tok

Поліцейські встановили, що 16-річний неповнолітній є учасником групи в одній із соціальних мереж, де йому ставили різні завдання. 

Поліцейські звертаються до батьків з проханням приділяти більше часу своїм дітям, ставитеся до них із розумінням, звертати увагу на коло їхнього спілкування та намагатися вибудувати із дітьми дружні стосунки.  У разі підозрілої поведінки підлітків звертатися до компетентних органів чи фахівців або негайно повідомляти до поліції на спецлінію 102. 

 

 

Реклама Google

Читати також: На Рівненщині могла згоріти церква

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel