Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Газовики ледве не довели до інсульту волинянку

Не розібравшись у ситуації, непрохані гості взялися різати труби.

Фото torange.biz.

Газовики ледве не довели до інсульту волинянку

Співробітники компанії-постачальника палива сьогодні, 25 лютого, помилково намагалися відрізати газ одному із сіл Луцького району

Як розповіла журналістам volyn.com.ua 72-річна потерпіла, пообіді до неї приїхали представники газопостачальної компанії. Крім літньої жінки, вдома вони застали 20-літню онуку. Невістки із сином в обійсті на той час не було. Газовики запитали її прізвище й попросили показати лічильник.

Найобразливіше те, що вони ледь не довели людину до інсульту й навіть не попросили вибачення.

«Після перевірки якась пані без пояснення сказала мені, якщо я не пред'явлю відповідну квитанцію, то нам негайно відріжуть газ. Але я ж в цьому нічого не розумію... Починаю шукати, а вони кажуть, «все, будемо відрізати..». Добре, що онука була вдома і подзвонила невістці, щоб та з ними з'ясувала ситуацію», – розповіла пенсіонерка.

Читайте також: На Горохівщині від чадного газу померла жінка.

За словами дівчини, поки газовики розбиралися по телефону з її матір'ю, вона відкачувала бабусю: у жінки піднявся тиск до критичної позначки 200, який ледь не довів потерпілу до інсульту. Після жмені пігулок, візитери раптом повідомили, що вони помилилися хатою, мовляв однофамільці мають борги.

«Найобразливіше те, що вони ледь не довели людину до інсульту й навіть не попросили вибачення. А коли зрозуміли, що помилилися, втекли за хвилину», – ділиться онука пенсіонерки. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel