Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Учасниця українського реаліті пережила аборт в 18 років і наркотичну залежність

У Школі леді у неї було більше перемог, ніж провалів.

Фото Обозреватель.

Учасниця українського реаліті пережила аборт в 18 років і наркотичну залежність

Учасниця п'ятого сезону «Від пацанки до панянки», який стартує 1 березня о 19:00 на «Новому каналі», Юлія Куділінская розповіла про аборт в 18 років і про те, як у неї була наркотична та алкогольна залежність

21-річна учасниця шоу зізналася, що любила випити, а потім чіплялася до людей, де конфлікт найчастіше закінчувався бійками. Крім того, Юлія також перебувала в реабілітаційному центрі через вживання наркотиків.

Вона прийшла з синцями під обома очима, що робило її абсолютно невпізнанною.

За словами дівчини, її життя пішло шкереберть після того, як наймана мати змусила зробити аборт у віці 18 років.

«Дівчина-протиріччя. Спочатку було дуже складно зрозуміти, як ставитися до цієї учениці. Вона прийшла з синцями під обома очима, що робило її абсолютно невпізнанною. Дівчина не дивилася в очі, постійно відводила погляд. Учениця була, як вовченя, яке боїться саме не знає чого», – розповідала експерт школи леді Ірина Зайцева.

Як стверджує фахівець, на проєкт «Від пацанки до панянки» дівчина прийшла заради того, щоб довести не тільки рідним і близьким, а й в першу чергу собі, що вона може бути іншою людиною. «У Школі леді у неї був складний адаптаційний період – зриви, провали, розчарування. Але все ж більше перемог і досягнень», – говорила Зайцева.

Читайте також Володимира Зеленського вигнали з роботи – за пияцтво​.

Джерело: Обозреватель.
Telegram Channel