Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Із Сумщини міг поїхати на Волинь: вже кілька днів вся Україна шукає підлітка

Допоможіть розшукати хлопця.

Фото зі сайту sumy.today.

Із Сумщини міг поїхати на Волинь: вже кілька днів вся Україна шукає підлітка

Небайдужих волинян просять перевірити автостанцію та залізничний вокзал у місті Луцьку

Працівники Сумського районного управління поліції встановлюють місцезнаходження 16-річного жителя обласного центру Сальникова Антона Олександровича. За словами батьків, учора вночі, близько 01:30 години хлопець пішов з дому та до теперішнього часу не повернулася.

У Пошуково-Рятувальна Волонтерськії Асоціації просять волинян долучитися до пошуку 16-річного Антона Сальникова з міста Суми, який може перебувати в обласному центрі Волині

На вигляд: 16-17 років, зріст 170 – 175 см., середньої тілобудови, очі сірі, волосся коротке темне, ніс прямий.
Був одягнутий: у темно синю куртку з капюшоном з надписом жовтого кольору «Austa», чорні штани, сірий светр, сорочку в клітинку, чорні черевики та сіру шапку.

Реклама Google

При собі мав: чорний рюкзак, у якому друга пара черевиків коричневого кольору, сріблястий каримат, грошові кошти в сумі близько 1 000 гривень і паспорт громадянина України на його ім'я.

Читайте такожУ Нововолинську 10-річна дитина потрапила в реанімацію через отруєння чадним газом

У Пошуково-Рятувальна Волонтерськії Асоціації просять волинян долучитися до пошуку 16-річного Антона Сальникова з міста Суми, який може перебувати в обласному центрі Волині, пише ВолиньPost. Зокрема, небайдужих просять перевірити автостанцію та залізничний вокзал у місті Луцьку.

Telegram Channel