Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Голова громади на Волині прийшов до школи, щоб вручити подарунок доньці загиблого учасника АТО

Вікторія приймає привітання.

Фото: Ратнівська селищна рада.

Голова громади на Волині прийшов до школи, щоб вручити подарунок доньці загиблого учасника АТО

Очільник Ратнівської ТГ Віталій Бірук привітав Тричук Вікторію з 10-річчям

Днями доньці загиблого учасника АТО Тричук Вікторії Іванівні виповнилось 10 років.

 

 Під час шкільних занять селищний голова Віталій Бірук привітав дівчинку з ювілеєм, побажав багато яскравих миттєвостей, надійних друзів, великих успіхів та особистих досягнень і вручив подарунок іменинниці.

Іван Тричук нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). 

Довідково:  Іван Тричук був мобілізований до Збройних сил України під час першої хвилі мобілізації. Понад п’ять місяців перебував у безпосередній зоні військових дій. Після обстрілів під Ізвариним не витримав побаченого та пережитого – стався нервовий зрив. Проходив лікування у неврологічному відділенні Луцького гарнізонного військового шпиталю, де трагічно обірвалася нитка життя.

У нього залишилось двоє дітей, Віка - 7 років та Катруся 5 років та вдова Марина.

Читайте такожУ Прип’яті рівень води за добу збільшився на 4 см: повідомили, які населені пункти на Волині може затопити у перші дні вересня

Указом Президента України від 21 жовтня 2014 року — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни – Іван Тричук нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). 

Джерело: Ратнівська селищна рада
Telegram Channel