Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ураження струмом на залізниці: в поліції Рівненщини пояснили, як це сталося

Хлопець виліз на вантажний вагон та зачепив лінію електропередач, тож його вдарило струмом.

Фото ілюстративне.

Ураження струмом на залізниці: в поліції Рівненщини пояснили, як це сталося

На Рівненщині парубок отримав опіки другого-третього ступенів від ураження струмом на залізниці. Це сталось, коли 19-річний вирішив скоротити шлях та перелізти вагон потягу верхом. Так у поліції прокоментували інцидент, що стався напередодні

Повідомлення про подію надійшло в неділю, 28 лютого, близько 17 години у селі Оженин біля Острога. 46-річний місцевий чоловік розповів, що хлопець виліз на вантажний вагон та зачепив лінію електропередач, тож його вдарило струмом, пише Суспільне.

«Поліцейські попередньо встановили, що 19-річний хлопець із двома друзями повертався із гостей додому в село Країв. Оскільки обходити вантажний потяг їм було далеко, компанія вирішила скоротити шлях. Двоє із них пролізли під вагоном, а третій, незважаючи на застереження товаришів, вирішив перелізти зверху», - коментує пресофіцерка поліції області Катерина Загурська.

Хлопець виліз на вантажний вагон та зачепив лінію електропередач, тож його вдарило струмом.

Парубок наблизився до кабелю ближче, ніж на метр, тож його вдарило струмом напругою близько 27 тисяч вольт, - додали в поліції.

Парубка відвезли до Острозької центральної районної лікарні, він в реанімації. Медики у нього діагностували опіки другого-третього ступеня та травматичний шок. Наразі загрози його життю немає.

Реклама Google

За цим фактом поліція ще проводить перевірку, щоб вирішити питання про правову кваліфікацію інциденту.

Читайте також: До 8 березня курсуватиме додатковий поїзд Київ-Ковель: графік

Telegram Channel