Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Показали страхітливу камеру Київського СІЗО до проведення ремонту (Фото)

Немає слів...

Фото Facebook, Denis Malyuska

Показали страхітливу камеру Київського СІЗО до проведення ремонту (Фото)

Скільки камер ще не відремонтовано, ніхто не зізнається...

Міністр юстиції Денис Малюська показав знімки однієї з камер Київського СІЗО - на них зображений інтер'єр до і після ремонту.

«Трохи Пекла вам в стрічку. Камера держустанови «Київський слідчий ізолятор» на 20 осіб: до і після ремонту. Ремонт проводився за рахунок коштів, отриманих за платні камери в цьому ж слідчому ізоляторі. Кошти платників податків не витрачалися. Вартість - 101 205 грн», - написав він у своєму дописі в Facebook.

Ремонт проводився за рахунок коштів, отриманих за платні камери в цьому ж слідчому ізоляторі.

Він також нагадав, що зараз кожен може «купити собі в'язницю під Києвом», відповідний лот можна знайти на Prozorro, інформує УНІАН.

На знімках Малюськи можна бачити, що камера перебувала в абсолютно аварійному стані. Користувачі в коментарях висловлюють подив з приводу того, що там дійсно жили люди. Коментатори також вдаються до питання, як ізолятор був доведений до такого стану, і чи понесе хто-небудь за це відповідальність.

Реклама Google

Деякі при цьому висловлюють думку, що ремонт в камері був проведений з порушенням нормативних актів. Зокрема - обладнання камер і карцерів має монтуватися до стін і підлоги. Гострі кути і виступи обладнання слід закругляти.

Читайте також: Троє ув'язнених із СІЗО змусили школярку передати їм понад 50 тис. грн.

Telegram Channel