Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На волинській трасі поляки ремонтують міст: на дорозі обмежений рух

Волинь-нова

На волинській трасі поляки ремонтують міст: на дорозі обмежений рух

Ремонтні роботи тривають на автошляху неподалік Володимира-Волинського

У рамках реалізації українсько-польського проєкту з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури за Договором між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги відновлюють національний автошлях Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, на ділянці, що пролягає від міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг-Зосін» до міста Володимира. Торік, на цьому 13-кілометровому відтинку дороги було влаштовано вирівнюючий шар дорожнього одягу, цьогоріч – робитимуть фінішне асфальтування.

Під час ремонтних робіт проїзд транспорту ділянкою автошляху Н-22 частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Проєктною документацією на капітальний ремонт цієї ділянки дороги передбачено відновлення двох мостів – через р.Луга у с.П’ятидні, довжиною понад 58 м, та 6-метрового мостового переходу поблизу м.Володимира-Волинського. На останньому вже тривають активні ремонтні роботи – мостовики армують накладну та перехідні плити. Підготовчі роботи розпочато і на мосту через р.Луга. Ремонт на умовах субпідряду виконує волинське підприємство ТзОВ «РБП ТрансМост». Роботи виконує підрядне підприємство з Польщі.

Під час ремонтних робіт проїзд транспорту цією ділянкою автошляху Н-22 частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Читати також: У Луцьку з молотка продадуть завод.

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Служба автомобільних доріг області
Telegram Channel