Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Лучанка поскаржилась на водія маршрутки, бо не підвіз її під хату (Відео)

Маршрутка не довезла до хати.

Фото Суспільного.

Лучанка поскаржилась на водія маршрутки, бо не підвіз її під хату (Відео)

Жінка прошкандибала півтора кілометри. Це їй не сподобалось

У селі Прилуцькому, що входить до Луцької територіальної громади водій автобуса № 19 відмовився їхати до кінцевої зупинки у селі Сапоговому й не пояснив свої дії. Псажирка з 6-річною дитиною поскаржилася на керманича автобуса, бо їй довелось півтора кілометри йти пішки.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині. 

Пасажирка автобуса Ірина Костюк розповіла, що громадським транспортом користується рідко. А коли сіла в автобус, то водій не довіз її до кінцевої зупинки, яка саме біля її хати.

Попросила його підвезти мене ще метрів 700, де закінчується асфальт

«Попросила його підвезти мене ще метрів 700, де закінчується асфальт – він навідріз відмовився», – скаржиться Ірина Костюк.

Перевізник Богдан Федік, який працює на цьому маршруті, розповів, що їздять до Сапогового за графіком. Він пояснив, що через бездоріжжя туди пускають не усі машини. Зранку туди їдуть всі автобуси, а протягом дня до Сапогова заїжджає лише два, бо у більшій кількості не має потреби. 

Начальник транспортного управління Луцької міськради Володимир Степанов розповів, що кінцева зупинка в Прилуцькому має бути для одного автобуса, для решти – в наступному селі. З його слів відповідно до розкладів руху, чотири з цих автобусів їздять до села Сапогів, один автобус, п'ятий, їздить до Прилуцького.

За слівами Ірини Костюк, про те, що не всі автобуси їздять до Сапогового, водій маршрутки її не попередив. Жінку обурила його поведінка. Вона каже, що після цієї ситуації маршрутками їздитиме у разі крайньої потреби.

Читати такожНа волинській трасі поляки ремонтують міст: на дорозі обмежений рух

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel