Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Голова Рівненської громади зустрівся з директором районної філії центру зайнятості

Юрій Ліпич запевнив Юрія Фініковського, що фахівці служби зайнятості готові надавати громаді всебічну підтримку і допомогу.

Фото зі сторінки Любомльської районної філії ВОЦЗ у Facebook.

Голова Рівненської громади зустрівся з директором районної філії центру зайнятості

Особливу увагу приділили питанню організації громадських робіт соціального спрямування

Сьогодні відбулася робоча зустріч директора Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Юрія Ліпича з головою Рівненської громади Юрієм Фініковським, інформує Любомльська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Під час розмови керівники обговорили перспективи розвитку громади, створення нових робочих місць, працевлаштування населення громади та укомплектування вакансій роботодавців, у тому числі через профнавчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти ДСЗ.

Керівники обговорили перспективи розвитку громади, створення нових робочих місць, працевлаштування населення громади та укомплектування вакансій роботодавців.

Особливу увагу приділили питанню організації громадських робіт соціального спрямування, що можуть стати реальною підтримкою як для шукачів роботи, так і для осіб, які потребують допомоги від громади.

Читайте також: Урізали зарплату апарату сільради, зате всі дітки округи харчуватимуться безплатно

Зустріч виявилася вкрай необхідною і корисною. Юрій Ліпич запевнив голову ОТГ, що фахівці служби зайнятості готові надавати громаді всебічну підтримку і допомогу.

Telegram Channel