Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Школярка із Володимира-Волинського – переможниця міжнародного конкурсу

Фото vnu.edu.ua.

Школярка із Володимира-Волинського – переможниця міжнародного конкурсу

Яна Клим’юк посіла друге місце у номінації «інструментальний жанр, 1 вікова категорія» на Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі дитячої, учнівської та студентської творчості молоді «Соняшник»

Вихованка Володимир-Волинської дитячої музичної школи здобула перемогу в Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі дитячої, учнівської та студентської творчої молоді «Соняшник», інформує Володимир-Волинська міська рада.

Яна Клим’юк (викладач – Наталія Крутчик) посіла друге місце у номінації «інструментальний жанр, 1 вікова категорія» на Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі дитячої, учнівської та студентської творчості молоді «Соняшник» у місті Києві.

Учениця Володимир-Волинської дитячої музичної школи Яна Клим’юк (викладач – Наталія Крутчик) посіла друге місце у номінації «інструментальний жанр, 1 вікова категорія» на Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі дитячої, учнівської та студентської творчості молоді «Соняшник» у місті Києві.

Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало журі, до складу якого входили провідні спеціалісти, авторитетні фахівці у сферах музики, видатні діячі культури та мистецтв України.

Telegram Channel