Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Погода на суботу, 6 березня: обіцяють північно-західний вітер, а він цього дня – до пізньої весни

Весна таки настане!

Фото igormelika.com.ua

Погода на суботу, 6 березня: обіцяють північно-західний вітер, а він цього дня – до пізньої весни

Вшановується пам'ять преподобного Тимофія, пустельника

Якою буде погода на Волині завтра:

6 березня синоптики прогнозують в Луцьку хмарну погоду з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° тепла.

Хмарну погоду з проясненнями синоптики прогнозують і на теренах Волинської області. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі  2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Найтепліше 6 березня було у 2002-му році – плюс 15,7 градуса, найхолодніше – у 1987-му році – мінус 18,4 градуса.

Народний прогноз погоди:

У цей день вшановується пам'ять преподобного Тимофія, пустельника. У народі Тимофія називали Весновієм і говорили: «Як не злися хурделиця, все весною повіває», «Дожити до Весновія, а там зима не страшна». Цей день відзначався першими сонячними відлигами. Про погоду судили і за допомогою вітру: якщо у цей день теплі вітри, то і весна буде теплою. У цей час також розпочинається рух соку в кленах і березах.

Прогноз погоди на післязавтра:

7 березня утримається хмарна погода з проясненнями. Вночі невеликий сніг та мокрий сніг, вдень місцями невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel