Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Паралімпійська чемпіонка з Волині знову кує медалі (Відео)

Дай, Боже, здоров’я Юлії!

Фото Вікіпедія.

Паралімпійська чемпіонка з Волині знову кує медалі (Відео)

Чемпіонка зимових Паралімпійських ігор 2018 у Пхьончхані (Південна Корея) 37-річна Юлія Батенкова-Бауман (на фото) вішати лижі на цвях не збирається!

На кубку світу з лижних перегонів та біатлону, який проходить у Словенії, паралімпійська чемпіонка Юлія Батенкова-Бауман завоювала дві бронзові медалі, – повідомили suspilne.media у Національному комітеті спорту інвалідів України.

Наша чемпіонка – красуня! Фото delo.ua.
Наша чемпіонка – красуня! Фото delo.ua.

 Уродженка Волині Юлія Батенкова-Бауман, виборола переможні місця у перші два дні змагань. Кубок світу з біатлону триватиме до 10 березня.

Читайте також у нас: «Для себе Юлія Батенкова–Бауман виграла «золото» на Паралімпіаді, а для наших читачів — ​холодильник!»

Біатлоністка у перший день змагань отримала бронзу в лижних перегонах вільним стилем на короткій дистанції. Наступного дня волинянка змагалася у лижних перегонах класикою (спринт), де теж здобула третє місце.

На кубку світу з лижних перегонів та біатлону, який проходить у Словенії, паралімпійська чемпіонка Юлія Батенкова-Бауман завоювала дві бронзові медалі.

Загалом у перші два дні змагань національна збірна виборола вісім медалей: дві золоті, три срібні та три бронзові нагороди та посіла третє місце у медальному заліку.

Всього у змаганнях беруть участь представники 13 країн світу, Україну представляє на міжнародному спортивному форумі 19 спортсменів.

Читайте також у нас: «Як українки це роблять, можна дивитися вічно».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel