Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Для себе Юлія Батенкова–Бауман виграла «золото» на Паралімпіаді, а для наших читачів — ​холодильник!

І лише в останній гонці четвертої Паралімпіади Юлі усміхнулась фортуна на всі 100.

Фото pyeongchang.com.

Для себе Юлія Батенкова–Бауман виграла «золото» на Паралімпіаді, а для наших читачів — ​холодильник!

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима журналістів «Цікавої газети»

nullCopyright 2018 The Associated Press. All rights reserved

 Мультимедалістка з Ковеля здійснила не тільки свою мрію

Паралімпійська чемпіонка під час жеребкування назвала номер листа, адресант якого став власником головного подарунка для передплатників річного комплекту «Цікава газета на вихідні» + «Волинь–нова»

Ігри у Пхьончхані для мужньої 34–річної волинянки Юлії Батенкової–Бауман (у 8–літньому віці вона втратила руку під час автокатастрофи, в якій загинули її мама та брат) стали четвертими. На попередніх трьох спортсменка здобула аж 9 срібних та 4 бронзові медалі, але найвищої нагороди не було. І ось в останній день Паралімпіади у Південній Кореї Юля разом із Юрієм Уткіним, Людмилою Ляшенко та Оксаною Шишковою виборола «золото» у лижній мікс–естафеті 4х2,5 км! А це означає, що Юля, за яку тримала кулаки вся Волинь, здійснила таки свою мрію. І тепер її донька Злата почепить на шию ще й мамину медаль найвищої проби. Це «золото» стало сьомим для України, яка посіла високе шосте загальнокомандне місце.

 Журналісти «Волині–нової» та «Цікавої газети на вихідні» додзвонилися до Юлії Батенкової–Бауман, щоб особисто привітати її з таким досягненням і сказати «Браво!» А заодно чемпіонка допомогла редакції визначити власника найголовнішого подарунка для тих наших передплатників, які виписали «Цікаву газету» одразу на рік у комплекті з «Волинню–новою» (ті, хто передплачує лише «Цікаву газету», участі в акції, на жаль, брати не можуть) і документи надіслали в редакцію. Юлія назвала номер листа, адресант якого став власником… холодильника! Щасливчик живе у Володимир–Волинському районі, але заради інтриги його ім’я назвемо трохи згодом — ​у найближчих номерах газети «Волинь–нова».

Але нагадуємо: подарунків, як завжди, підготували багато — ​150. Тож не пропустіть список переможців — ​можливо, серед них будете і ви!

 

 

 

 Саркозі вже допитали. Може, дійде ще й до Тимошенко?

Поліція Франції взяла під варту колишнього президента країни і два дні проводила допити

Є підозра, що передвиборчу кампанію Ніколя Саркозі у 2007 році фінансував лівійський диктатор Муаммар Каддафі (1942–2011). Йдеться про суму в близько 50 мільйонів євро, з яких 5 французький лідер нібито отримав готівкою і не задекларував.

Як раніше повідомляла британська преса, Муаммар Каддафі, маючи повні кишені грошей від продажу нафти, фінансував кандидатів на виборах не тільки у Франції, а й у США та Україні. Зокрема, газета «Asharq Al Awsat» стверджує, що 4 мільйони євро Каддафі передав нашій Юлії Тимошенко на виборах у 2010 році. Газета навіть знайшла кур’єра, який розповів, як на приватному літаку літав до Києва із сумкою, набитою купюрами по 500 євро. Речниця Юлії Тимошенко Марина Сорока заявила, що це неправда.

 

 

 Хлопчик із синдромом Дауна став обличчям компанії

Півторарічного «сонячного» малюка обрали для реклами американської марки дитячого харчування

Лукас Воррен зі штату Джорджія став першою дитиною з синдромом Дауна, якого назвали обличчям «Gerber». Його зображення використовуватимуть для продажу та презентації бренду. У компанії кажуть, що вибір саме цього хлопчика з понад 140 тисяч дітей може посприяти соціальному сприйняттю людей із особливими потребами.

Логотип компанії з дитячим обличчям бере початок 1928 року, коли «Gerber» закликала людей надіслати портрети своїх малюків.

 

 

 

 CЛОВО-ЗБРОЯ!

Геннадій МОСКАЛЬ, колишній глава Луганської військово–цивільної адміністрації, а нині керівник Закарпатської ОДА, озвучив свою версію, як Надія Савченко потрапила у полон (учора парламент дав згоду на позбавлення її депутатського мандата, затримання і арешт):

Поїхали вони валити сепарів і довалилися. 15 бійців АТО з її вини загинули в той день, вона ж п’яна звалилася з бронетранспортера, її забрали ці бойовики або росіяни, хто там був.

 

 

 

Надія САВЧЕНКО,
Герой України, під час вчорашнього засідання регламентного комітету, котрий дав дозвіл на зняття з неї депутатської недоторканності, затримання та арешт, до Генпрокурора Юрія Луценка:

«Ви на крові прийшли і з кров’ю підете».

 

 

 

 Чоловік опритомнів після… відключення від «апарату життя»

Справжнє чудо сталося в Австралії: 35–річний Б’ю Шортіс (на фото зліва), який пролежав у комі на штучному життєзабезпеченні 26 днів, ожив, коли рідні дали згоду на відключення його від системи

Батько трьох дітей не просто не помер, а через два дні після цього опритомнів і навіть намагався втекти з дому — ​не розумів, де він і що з ним. Чоловік впав у кому через важку травму, отриману під час жорстокої бійки. У нього був розбитий череп, пошкоджений головний мозок, численні переломи хребта. Лікарі зазначають, що після раптового «воскресіння» Шортісу знадобиться багато часу на реабілітацію. Але є всі шанси, що він повернеться до нормального життя.

Telegram Channel