Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 26 березня — 1 квітня

ОВЕН. Якщо активнішими ви будете, тим плодотворніший результат. Тільки з начальством контактуйте менше. У вихідні у стосунках із близькими можуть виникнути проблеми. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ. Почніть самовдосконалюватися. Ймовірна приємна звістка. Намагайтеся нікого не скривдити. Пусті балачки у вихідні замініть гарною книжкою. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Спілкування з друзями допоможе вирішити багато проблем. Діти радуватимуть вас своїми успіхами та досягненнями. У вихідні чекає чимало цікавого. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

РАК. Не варто поширювати свій поганий настрій на оточуючих. У вихідні можливі приємні звістки здалеку. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ЛЕВ. Підвищиться ваша заповзятливість. Спілкування з колегами додасть масу позитивних емоцій. У вихідні проведіть час у зручній і комфортній обстановці. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

ДІВА. Поступово зростає ваш авторитет, колеги чекають від вас підтримки. Допоможіть їм. У вихідні зможете довести собі і навколишнім, що маєте повне право на самостійні рішення. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ. У найближчі дні експерименти небажані, краще діяти перевіреними методами. Не налагоджуйте ділових стосунків з новими партнерами. У вихідні з родиною теж не так просто буде домовитися. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. Професійні інтереси та особисте життя будуть тісно переплітатися. Бажано контролювати не тільки дії та слова, але й думки. У вихідні більше відпочивайте, гуляйте і спілкуйтеся. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

СТРІЛЕЦЬ. Потрібно менше балакати. Це необхідно для вирішення важливих справ і щоб уникнути помилок. Вихідні можуть бути метушливими й напруженими. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

КОЗЕРІГ. Досить сприятливий час для перегляду цінностей, а також для перевтілення планів у життя. Не виключені прорахунки на роботі через перевтому. У вихідні для вирішення проблем, що нагромадилися, потрібна ретельність і тривала робота. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. Від вашої активності і енергії буде залежати втілення планів у реальність. Будьте турботливі до близьких людей, і вони обов’язково віддячать вам тим же. У вихідні, займаючись улюбленою справою, можете знайти втрачену гармонію. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

РИБИ. Практично все, що ви запланували, реалізується. Не стримуйте свої емоції, якщо вам хочеться як слід розважитися. У вихідні не розраховуйте на те, що домовленості будуть виконуватися. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

Telegram Channel